ComplexDigital Logo
Weboldal készítés

Egy nem megfelelően kialakított weboldal könnyedén okozhat bevételkiesést és egyszerűen eltántoríthatja a potenciális vásárlókat. Tőlünk csak modern, a kornak megfelelő és egyszerűen kezelhető oldalt kapsz, melyet szívesen fognak használni a látogatóid.

Miért a ComplexDigitalt válaszd?

Gyorsaság

Akár 1-2 hét alatt is fel tudjuk építeni egyedi megjelenésű weboldalad, amint minden szükséges információ rendelkezésünkre áll. Ehhez rád is szükségünk lesz a megvalósítás során.

Kommunikáció

Hiszünk a megbeszélések erejében. A design, valamint a fejlesztési fázisban is folyamatosan kommunikálunk majd veled, hogy biztosan olyan oldalt adjunk át, amilyet elképzeltél.

Egyedi design

Nem szeretjük a sablonmegoldásokat és ez az általunk elkészített oldalakon is látszik. Minden esetben teljesen testreszabott, egyedileg tervezett weboldalt készítünk.

Modern weboldal

A weboldal készítésének minden lépésénél szem előtt tartjuk a kor elvárásait, hogy a weboldal ne csak látványos, hanem jól használható és könnyen karbantartható is legyen.

Ha egyedi kreatív modern weboldalt szeretnél, beszéljük át az ötleted!

Ha egyedi kreatív modern weboldalt szeretnél, beszéljük át az ötleted!

Miért van szükséged egyedi modern weboldalra?

01
Mert az ügyfeleid elvárják

Egy potenciális vásárlót nagyon könnyen el lehet ijeszteni egy elavult, nem felhasználóbarát oldallal, mert nem találja meg a számára szükséges információt. Egyre többen azonosítják a webhelyet, magával a vállalkozással, így rendkívül fontos, hogy az első benyomás pozitív legyen. Úgy alakítjuk ki leendő oldaladat, hogy az könnyen kezelhető, egyszerű, de látványos legyen.

02
Mert a versenytársaidnak is van

Konkurencia nélküli helyzetben is elengedhetetlen egy weboldal, de vállalkozás nincs monopolhelyzetben. A vállalkozások online megjelenései egyre szebbek és ötletesebbek, így ha nem szeretnél lemaradni, akkor neked is egy modern weboldalra van szükséged. Egy nem megfelelően kialakított weboldal - ahol például az ügyfél nem tud eligazodni - többet tud ártani, mint használni.

03
Mert növeli a bevételi lehetőségeket

Az elsődleges ügyfélszerző megoldás sok vállalkozás esetében a saját weboldalon keresztül folytatott online marketing tevékenység. . Keresőoptimalizálás, kattintás alapú hirdetések (PPC), email marketing, tartalommarketing és közösségi média marketing. Ezekhez elengedhetetlen egy jól kialakított weboldal.

04
Mert megmutathatod, mit tudsz nyújtani

Új weboldaladdal könnyedén bemutathatod a szolgáltatásaidat, edukálhatod a potenciális vásárlóidat az általad képviselt szegmensről. Egy magával ragadó oldallal és igényesen megírt tartalommal több vásárlót és nagyobb konverziót tudsz majd elérni. Hatásosan be tudod majd mutatni, hogy miért járnak jól az ügyfeleid ha Téged választanak.

Weboldal készítés csomagok

Minden esetben projekt alapon egyedi árajánlatot adunk, az itt feltüntetett összegeknek megfelelően. Vállalkozásunk alanyi áfamentes módon működik.

Start

400.000 Ft-tól

Médium

550.000 Ft-tól

Prémium

700.000 Ft-tól
Egyedi ajánlat alapján
Scroll to Top