ComplexDigital Logo

Weboldal készítés csomagok

Minden esetben projekt alapon egyedi árajánlatot adunk, az itt feltüntetett összegeknek megfelelően. Vállalkozásunk alanyi áfamentes módon működik.

START

400.000 Ft-tól

MÉDIUM

550.000 Ft-tól

PRÉMIUM

Online áruház elindításához ajánljuk

700.000 Ft-tól
Egyedi ajánlat alapján

Mindegyik csomagunk tartalmazza az alapvető weboldal működéshez szükséges funkciókat:

Hadd segítsünk! Jelentkezz még ma!

Hadd segítsünk! Jelentkezz még ma!

Kiegészítő szolgáltatásaink

Weboldal karbantartás 15.000 Ft / óra

A weboldal karbantartása elengedhetetlen az egészséges és biztonságos működéshez. Biztonsági hibák figyelését, új tartalmak feltöltését és bővítmények frissítését végezzük el.

SEO - Keresőoptimalizálás 15.000 Ft / óra

A keresőoptimalizálás az online marketing egyik megkerülhetetlen része. Lassan egy évtizedes tapasztalattal rendelkezünk eme kiváló vevőszerző marketing megoldás területén.

PPC hirdetéskezelés 15.000 Ft / óra

Több százezer forintot is el lehet pocsékolni a kattintás alapú hirdetésekkel, ha nem megfelelően csinálják. Facebook és Google Ads PPC hirdetésekben tudunk vállalkozásodnak segíteni.

Animáció készítés 15.000 Ft / óra

Online kampányokhoz, weboldalakhoz, hirdetésekhez szükséged van egy mozgó, egyedileg rajzolt animációra? Mi megvalósítjuk, amit megálmodtál!

Fotó és videókészítés 15.000 Ft / óra

Termékfotózás, kampányvideók készítése, 360 fokos termékbemutatók megvalósítása, az elkészült nyersanyagok vágása, utómunkája. Ezekben is tudunk neked és vállalkozásodnak segíteni!

Social media kezelés 10.000 Ft / óra

Facebook, LinkedIn és Instagram profilok kialakítása, grafikák, flyerek, borítók létrehozása. A social media elengedhetetlen, ha vállalkozásodat sikerre szeretnéd vinni!

Scroll to Top